Home Noord-Holland Amstelveen Amstelveen – Hondje doodgebeten in Amstelveen

Amstelveen – Hondje doodgebeten in Amstelveen

Aan het Westelijk Halfrond in Amstelveen is vandaag rond 15.30 uur een hondje komen te overlijden nadat het werd aangevallen door vier honden.

De vier honden, van dezelfde eigenaar, waren niet aangelijnd en vielen het kleine hondje aan. De eigenaar kreeg het niet voor elkaar om zijn honden onder controle te krijgen. Agenten waren snel ter plaatse en één van de agenten heeft een waarschuwingsschot gelost om de honden van het kleine hondje af te krijgen. Helaas is dit niet op tijd gelukt. Ook is er door een agent een stroomstootwapen gebruikt om één van de honden onder controle te krijgen. De eigenaar van de vier honden is aangehouden en zijn honden zijn inbeslaggenomen. Een officier van justitie bepaald na verder onderzoek wat er met de honden gaat gebeuren. 
 

Laad meer Amstelveen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…