Home Noord-Holland Purmerend Diefstal brandstof

Diefstal brandstof

De politie hield in de nacht van dinsdag op woensdag drie mannen, twee van 30 en een van 23 jaar, zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op de Aziëlaan in Purmerend wegens diefstal van brandstof. Een getuige had melding gemaakt bij de politie van verdachte personen in een auto. Agenten reden naar de opgegeven locatie en zagen de auto in tegenovergestelde richting aan komen rijden. De politie draaide om, reed achter het voertuig aan en gaf de bestuurder een stopteken. Hieraan werd gehoor gegeven. Bij het openen van de portier rook een agent een sterke dieselgeur. In de auto werd naast een jerrycan diverse goederen aangetroffen die gebruikt kunnen worden bij het stelen van brandstof uit een auto. De drie mannen zijn aangehouden en zitten vast.

Laad meer Purmerend

Geef een antwoord

Bekijk ook

Purmerend – Aanhouding in onderzoek steekincident Purmerend

De politie heeft vandaag, dinsdag 21 februari, in het onderzoek naar een steekincident op …