Home Noord-Holland Vrachtwagen in botsing met personenauto

Vrachtwagen in botsing met personenauto

Op de Middenweg in Heerhugowaard ontstond maandagavond omstreeks 19.30 uur een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. De auto kwam uit de richting Heerhugowaard en de vrachtwagen kwam uit de richting van de Hasselaarsweg.

Beide inzittenden van de personenauto, een 42-jarige man en 13-jarig meisje uit Heerhugowaard, werden naar het ziekenhuis overgebracht per ambulance. De 28-jarige Heerhugowaardse bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

De politie (Verkeersongevallenanalyse) doet nader onderzoek en heeft daarvoor onder andere de vrachtwagen in beslag genomen.

Laad meer Noord-Holland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Zaandam – Hond verjaagt daders beroving; getuigen gezocht

In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee mannen op een scooter geprobeerd een vrouw …