Home Noord-Brabant Waalwijk Man met busje pepperspray aangehouden in Waalwijk

Man met busje pepperspray aangehouden in Waalwijk

Surveillerende agenten controleerden maandagmiddag rond 16.15 uur een automobilist die met zijn auto op een parkeerplaats aan de Hoefsvenlaan in Waalwijk stond. De bestuurder kon geen identiteitsbewijs overleggen. De man gaf agenten toestemming om in zijn auto te kijken. Daar troffen zij een busje pepperspray aan. De 29-jarige man uit Drunen werd aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet wapens en munitie. Hij deed afstand van de pepperspray. De politie maakt dossier op.

Laad meer Waalwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

De Graafschap is meer dan alleen voetbal (en dat is maar goed ook)

Een vol programma rond de paasdagen op de Vijverberg; op 2e paasdag spelen de Superboeren …