Home Noord-Brabant Tilburg Tilburger op pad met inbrekerswerktuig

Tilburger op pad met inbrekerswerktuig

De politie heeft vrijdagavond op de Elgarstraat in Tilburg een 42-jarige Tilburger aangehouden. Hij had inbrekerswerktuig bij zich en wilde niet meewerken aan de controle. Het gereedschap is in beslag genomen.

De politie controleerde rond de klok van 23:00 uur op de Elgarstraat een auto aangezien deze geparkeerd stond op de rijbaan. De agenten controleerden de identiteitsbewijzen van de bestuurder en de bijrijder waarbij de bestuurder agressief reageerde. De agenten zagen gereedschap op de achterbank liggen en legden uit dat daarmee de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Tilburg werd overtreden. De 42-jarige man reageerde nog agressiever en wenste niet mee te werken aan de controle. Hij is onder verzet aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het gereedschap is in beslag genomen.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…