Home Overijssel Zwolle Vier jongens aangehouden na inbraakpoging pizzeria

Vier jongens aangehouden na inbraakpoging pizzeria

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier jongens uit Zwolle aangehouden voor een inbraakpoging bij een pizzeria. Een getuige belde rond 00.30 uur de politie omdat er vreemde geluiden gehoord waren bij een pizzeria aan de Thomas a Kempisstraat in Zwolle. Ook zag de getuige enkele jongens bij het pand lopen. Agenten stelden een onderzoek in en troffen in de buurt van de pizzeria vier jongens aan, die aan het opgegeven signalement voldeden. Het viertal had geen duidelijke verklaring waarom ze daar waren en is aangehouden.

De jongens uit Zwolle, één van 15 en drie 17-jarigen, zijn voor nader verhoor en onderzoek ingesloten. Agenten zagen bij het pand van de pizzeria dat er geprobeerd was in te breken.

Laad meer Zwolle

Geef een reactie

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Winkeldiefstal – Maagjesbolwerk – Zwolle

Bij de Media Markt aan het Maagjesbolwerk in Zwolle vond een slimme winkeldiefstal plaats.…