Home Noord-Brabant Eindhoven Hennepkwekerij aan de Mark opgerold

Hennepkwekerij aan de Mark opgerold

De politie heeft zaterdagochtend in een woning aan de Mark een hennepkwekerij aangetroffen. In het huis werden vijf mensen aangehouden, waaronder de bewoners van 55 jaar en 53 jaar oud. De politie stelde een onderzoek in nadat surveillerende agenten vanuit de woning een hennepgeur hadden geroken. Binnen troffen ze inderdaad een kwekerij aan, echter de planten waren net geoogst. Er hadden vermoedelijk 256 planten gestaan, waarvan de toppen inmiddels in groot aantal vuilniszakken waren verzameld. Twee vrouwen uit Eindhoven (35 en 40 jaar) en een vrouw zonder vast woonadres (58 jaar) stonden op het punt de geoogste henneptoppen in sealbags te verpakken. De vijf aangehouden verdachten zijn ingesloten en zitten vast voor verder onderzoek. Omdat het vermoeden bestond dat in het pand al langer hennep werd geteeld, nam de politie een auto en een motor van de bewoners mee die mogelijk met crimineel verkregen geld waren betaald.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Diefstal scootmobiel – Pleintjes – Veldhoven

De scootmobiel van een 76-jarige mevrouw wordt gestolen terwijl ze rustig een kopje koffie…