Home Noord-Brabant Tilburg IJzerdief aangehouden in Tilburg

IJzerdief aangehouden in Tilburg

Een 31-jarige man uit Tilburg werd vrijdagavond rond 22.50 uur op heterdaad betrapt op het stelen van oud ijzer bij een school aan de Reitse Hoevenstraat in zijn woonplaats. Agenten gingen na een melding naar de locatie van de diefstal. Op de Lage Witsiebaan troffen zij de verdachte aan. Hij had diverse tassen met oud ijzer aan zijn fiets hangen. Hij werd aangehouden en meegenomen naar een politiebureau. Na verhoor is hij naar huis gestuurd. Een beveiligingsmedewerker deed aangifte van de diefstal.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Tilburger aangehouden voor witwassen van miljoenen euro’s

Die politie hield dinsdag 29 november een 31-jarige Tilburger aan op verdenking van groots…