Home Flevoland Almere Inbrekers op heterdaad betrapt

Inbrekers op heterdaad betrapt

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd door getuigen een inbraak in Almere ontdekt. Eén verdachte kon worden aangehouden. Rond 01.50 uur zagen twee getuigen dat er mensen binnen waren in een magazijn van een bedrijf aan de Purmerweg. Toen de getuigen iets riepen probeerden de verdachten te vluchtten, waarbij één van hen niet weg kon komen omdat hij klem zat in een gat in de muur. De getuigen hielden de man, 22 jaar uit Emmen, vast tot agenten arriveerden. De andere verdachten wisten te ontkomen. De verdachte had verwondingen aan hoofd en werd daarvoor behandeld in het ziekenhuis. Hij zit vast. Een nader onderzoek is ingesteld.

Laad meer Almere

Geef een reactie

Bekijk ook

Emmen – Politie doet onderzoek naar bedreiging in woning Emmen

De politie doet onderzoek naar een incident waarbij een man in zijn eigen woning wordt bed…