Home Noord-Brabant Tilburg Twee automobilisten betrapt op rijden onder invloed in Tilburg

Twee automobilisten betrapt op rijden onder invloed in Tilburg

Twee bestuurders werden op vrijdag en zaterdag betrapt op het rijden met drank op in Tilburg. Op de Bredaseweg werd vrijdagavond rond 23.00 uur een 40-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij blies 505 ug/l. Hij kreeg een rijverbod opgelegd van 5 uur.

Agenten kregen zaterdag rond 01.50 uur de melding dat een automobilist een aanrijding had veroorzaakt op de Besterdring en daarna was doorgereden. Op de Veldhovenring zagen de agenten het voertuig al slingerend op de verkeerde weghelft rijden. Ze gaven de bestuurder een stopteken. De 56-jarige man bleek duidelijk onder invloed van alcohol. Op het bureau blies hij 685 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie nam aangifte op van de benadeelde van de aanrijding.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…