Home Noord-Brabant Tilburg Dode man in auto niet door misdrijf om het leven gekomen

Dode man in auto niet door misdrijf om het leven gekomen

Uitvoerig onderzoek van de recherche heeft uitgewezen dat de dode man die donderdagmiddagrond 16.05 uur in een auto op de Veldhovenring in Tilburg werd aangetroffen niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Uit het sporenonderzoek van de technische recherche en de schouw blijkt dat hij zichzelf met een mes gestoken heeft en in de auto aan zijn verwondingen is overleden. In de auto werd het gebruikte mes aangetroffen. Het gaat om een 31-jarige Poolse man. Het rechercheteam heeft vanmiddag de bevindingen gedeeld met twee familieleden.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…