Home Noord-Brabant Helmond Man in nek gestoken op de Noord Koninginnewal

Man in nek gestoken op de Noord Koninginnewal

Drie mannen uit Helmond zijn vrijdagochtend in hun woonplaats opgepakt na een vechtpartij. Eén van hen liep hierbij snee in zijn nek op. De politie kreeg vrijdagochtend rond 3.00 uur een melding van een vechtpartij op de Noord Koninginnewal in Helmond. Daar aangekomen zagen de agenten diverse personen op straat staan, waaronder het drietal dat is aangehouden. Het gaat om een man van 26, een man van 42 en één van 43 jaar. De 42-jarige man had een snee in zijn nek opgelopen bij de vechtpartij. Het is nog onduidelijk wie precies met wie ruzie had. Het drietal zit vast voor verder onderzoek.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…