Home Noord-Brabant Tilburg Dronken automobilist (28) verliest macht over het stuur

Dronken automobilist (28) verliest macht over het stuur

Een dronken 28-jarige Tilburger is vannacht, de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00.30 uur met zijn bestelauto op de Huibevendreef in een slip geraakt. Hij verloor de macht over het stuur en reed een talud op. Hierna startte de auto niet meer, de linkervoorband was lek en de achterruit was kapot. De bestuurder moest blazen. Hij bleek veel te veel alcohol te hebben gedronken. Hij kwam uit op 670 ugl en moest zijn rijbewijs inleveren. Hij vertelde een feestje te hebben bezocht waar hij een fles wijn had gedronken.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Politie houdt brandstichtende indringer aan, deel seniorencomplex ontruimd

Politiemensen hebben, mede dankzij de oplettendheid van diverse Tilburgers, woensdagavond …