Home Gelderland Apeldoorn Edenaar aangehouden voor woninginbraak

Edenaar aangehouden voor woninginbraak

De politie heeft donderdagavond een 23-jarige Edenaar aangehouden op verdenking van woninginbraak. Twee andere mannen wisten te ontkomen. Een buurtbewoner had rond 13.30 uur gezien hoe er werd ingebroken in een woning aan de Laan van Kerschoten in Apeldoorn en waarschuwde de politie. Agenten hielden met behulp van het doorgegeven signalement een auto staande. Twee van de drie inzittende wisten hierbij, te voet, te ontkomen. De bestuurder kon worden aangehouden.

In de auto werd naast inbrekersgereedschap ook gestolen spullen van de woninginbraak aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verder onderzoek is ingesloten. De auto is in beslag genomen en zal ook worden onderzocht. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de twee mannen die wisten te ontkomen.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …