Home Noord-Brabant Tilburg Man zonder rijbewijs in geleende auto

Man zonder rijbewijs in geleende auto

Een 19-jarige Tilburger werd woensdag rond 21.50 uur aangehouden op de Nieuwkerksedijk-Zuid in Goirle. Hij reed zonder rijbewijs in de auto van zijn broer die hij ongevraagd had meegenomen. De bestuurder viel op omdat hij slingerend over de Tijvoorstebaan reed en het achterlicht kapot was. De automobilist negeerde het stopteken. Agenten reden achter de auto aan. Op de Nieuwkerksedijk-Zuid raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. Het voertuig kwam op zijn kant in een sloot terecht. De jongeman bleek geen rijbewijs te hebben. Hij werd aangehouden. Hij verklaarde de auto zonder toestemming mee te hebben genomen. De eigenaar van de auto deed geen aangifte. Na verhoor werd de Tilburger naar huis gestuurd.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Cobra’s en Mortieren in schuur bij woning

De politie heeft dinsdag 28 november jl. in een schuur van een woning in de wijk Broekhove…