Home Noord-Brabant Tilburg Auto-inbreker op heterdaad betrapt in Tilburg

Auto-inbreker op heterdaad betrapt in Tilburg

Surveillerende agenten zagen woensdag een bekende veelpleger die veel interesse toonde in geparkeerde auto’s. De agenten besloten de man in de gaten te houden. Op een parkeerplaats aan de Warandelaan in Tilburg liet de verdachte met een schroevendraaier een autoruit springen en pakte een handtas uit de auto. Vervolgens ging hij er vandoor. Agenten achtervolgden de 36-jarige Tilburger en hielden hem rond 17.50 uur aan op de Burgemeester Suijsstraat. De verdachte werd in verzekering gesteld.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Tilburger aangehouden voor witwassen van miljoenen euro’s

Die politie hield dinsdag 29 november een 31-jarige Tilburger aan op verdenking van groots…