Home Noord-Brabant Tilburg Auto-inbreker op heterdaad betrapt in Tilburg

Auto-inbreker op heterdaad betrapt in Tilburg

Surveillerende agenten zagen woensdag een bekende veelpleger die veel interesse toonde in geparkeerde auto’s. De agenten besloten de man in de gaten te houden. Op een parkeerplaats aan de Warandelaan in Tilburg liet de verdachte met een schroevendraaier een autoruit springen en pakte een handtas uit de auto. Vervolgens ging hij er vandoor. Agenten achtervolgden de 36-jarige Tilburger en hielden hem rond 17.50 uur aan op de Burgemeester Suijsstraat. De verdachte werd in verzekering gesteld.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Verdachte mede dankzij buurtbewoners aangehouden voor zedenmisdrijf

Buurtbewoners in een aan het Centrum grenzende wijk hebben zondag 3 december jl. omstreeks…