Home Noord-Brabant Boxtel Jonge vrouw berooft in Boxtel

Jonge vrouw berooft in Boxtel

Een 21-jarige vrouw uit Liempde is vrijdagavond in Boxtel beroofd. De vrouw fietste rond 21.50 uur over de Liempdseweg in Boxtel in de richting van Liempde. Ter hoogte van de Eindhovenseweg passeerde ze twee jongens die aan de kant van de weg stonden. Het tweetal rende haar achterna. Doordat tegen haar fietst getrapt zou zijn, viel de vrouw op de grond. De daders eisten geld. Vervolgens zijn zij er met een I-pod vandoor gegaan. Het zou gaan om twee blanke jonge mannen van naar schatting 17 en 18 jaar, tussen de 1.60 en 1.65 meter groot. Beiden droegen een donkerkleurige jas met een capuchon over hun hoofd en hebben een normaal postuur. De kleinste van het tweetal droeg een donkerkleurige broek en de iets grotere jongen heeft donkerblond haar en droeg een beige sjaal.

Laad meer Boxtel

Geef een reactie

Bekijk ook

Boxtel – Drie aanhoudingen na beschieten woning

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een woning aan de Poolsestraat beschoten terwijl …