Home Noord-Brabant Tilburg Hennepruimdag in Tilburg en Goirle

Hennepruimdag in Tilburg en Goirle

Het ruimteam heeft donderdag op verschillende adressen hennep geruimd. In een schuur aan de Eeckelbosstraat in Goirle stonden 20 hennepplanten. De stroom werd illegaal afgetapt. Er zijn aanwijzingen dat hier al vaker geoogst is. De bewoners, een 27-jarige man en een 23-jarige vrouw werden aangehouden. Er zijn twee auto’s en sieraden in beslag genomen.

Ook op een adres aan de Hindeloopenstraat was het prijs. Er stonden 113 planten in de woning, de stroom werd illegaal afgetapt.

Verder werd nog een inval gedaan in een woning aan de Reitse Hoevenstraat werd een kwekerij met 209 planten aangetroffen. Er is vermoedelijk sprake van meerdere oogsten. De 69-jarige bewoner werd aangehouden. De auto is in beslag genomen.

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Man met mes aangehouden

Agenten belast met het carnavalstoezicht hebben maandag 12 februari 2024 omstreeks 21.35 u…