Home Utrecht Ritsen op de Kardinaal de Jongweg om conflicten te voorkomen

Ritsen op de Kardinaal de Jongweg om conflicten te voorkomen

Twee politieagenten die op weg waren naar hun werk, hebben woensdag ingegrepen toen twee weggebruikers op de Kardinaal de Jongweg in Utrecht het met elkaar aan de stok kregen. Daarbij werd over en weer geslagen. Beide automobilisten werden aangehouden voor mishandeling. Het gaat om een 51-jarige man uit Houten en een 37-jarige Zeistenaar. Aanleiding voor het conflict was een verkeerssituatie op de locatie waar twee rijbanen worden samengevoegd tot één rijbaan. Veel automobilisten sorteren al vroeg voor op de linkerrijbaan. Bestuurders die toch de rechterrijbaan nemen worden er vaak niet meer tussen gelaten.

Laad meer Utrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Moorden Mohammed Alarasi (22) en Samir Jabli (38)

[UPDATE: De politie heeft dinsdagochtend 13 februari een 44-jarige verdachte aangehouden i…