Home Gelderland Nijmegen Agressieve winkeldief in de Molenpoortpassage

Agressieve winkeldief in de Molenpoortpassage

De politie heeft zondagavond tegen 18.00 uur een 37-jarige man uit Wijchen aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling en diefstal. Een en ander speelde zich af in een winkel in de Molenpoortpassage in het centrum van Nijmegen.

Nadat de Wijchenaar was aangehouden door een beveiliger begon eerstgenoemde van zich af te schoppen en te slaan. De beveiliger wist de winkeldief met een halsomstrengeling tot bedaren te brengen. Wél wist de Wijchenaar nog in de arm van de beveiliger te bijten. Hiervoor moest het slachtoffer zich onder doktersbehandeling laten stellen. Ook kreeg een medewerker van de winkel nog een trap tegen zijn been. De verdachte werd aan de politie overgedragen.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…