Home Noord-Brabant Roosendaal Vier verdachten aangehouden wegens poging inbraak

Vier verdachten aangehouden wegens poging inbraak

Zondagmiddag rond 15:00 uur meldde een omwonende van een woning aan de Kortendijksestraat in Roosendaal dat er op datzelfde moment vier jongens aan het inbreken waren in een woning aan die straat. Agenten gingen meteen ter plaatse en troffen in de tuin van de woning vier jongens aan. Eén van hen was bezig om een raam open te wrikken. Hij schrok zich wezenloos toen hij ineens werd aangesproken door een agent.

De vier zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar hebben ze alle vier een verklaring afgelegd. De jongens komen allemaal uit Roosendaal en zijn 14, 15 en 16 jaar oud. Door toedoen van de getuige is deze inbraak gelukkig bij een poging gebleven.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…