Home Flevoland Defqon.1: politie kijkt terug op goed verlopen festival

Defqon.1: politie kijkt terug op goed verlopen festival

De politie kijkt met een tevreden gevoel terug op het verloop van het festival Defqon.1. De samenwerking met de organisatie verliep in een goede sfeer. Gedurende het dance-event, dat dit jaar voor de derde keer is gehouden op het evenemententerrein Biddinghuizen, zijn 92 festivalgangers aangehouden. De organisatie telde 55.000 bezoekers.

De meeste aanhoudingen werden verricht in verband met bezit van verdovende middelen. De verdachten tegen wie proces-verbaal was opgemaakt moesten na justitiële afhandeling het terrein verlaten. Door de aanwezigheid van het Openbaar Ministerie bij het evenement werd aan nagenoeg alle verdachten direct hun transactievoorstel of dagvaarding uitgereikt. Bij de politiepost is 18 keer aangifte gedaan van diefstal. Het gaat hierbij om telefoons die uit de tentjes op het terrein zijn gestolen en zakkenrollerij.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…