Home Noord-Brabant Roosendaal Meisjes aangehouden voor winkeldiefstal

Meisjes aangehouden voor winkeldiefstal

Zaterdagmiddag rond 12:30 uur kregen agenten de melding dat er twee meisjes waren aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal bij een bijouteriewinkel op het Roselaarplein in Roosendaal. Volgens de aangever, een medewerker van de winkel, zou een 15-jarig meisje een ketting hebben gestolen. Haar 14-jarige vriendinnetje zou medeplichtig zijn aan de diefstal. Toen de agenten een onderzoek instelden bleek ook het 14-jarige meisje een armband te hebben weggenomen zonder deze te hebben betaald. Beide dames zijn overgebracht naar het politiebureau waar ze een verklaring hebben afgelegd.

De ouders van de meisjes zijn in kennis gesteld van de gepleegde diefstal. Bij het afleggen van een verklaring werden de meisjes bijgestaan door een advocaat en één van de ouders. Rond 16:30 uur zijn de aangehouden verdachten weer in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…