Home Noord-Brabant Bergen op Zoom Beroofd van gouden ketting

Beroofd van gouden ketting

In de Oberonstraat is een 85-jarige inwoonster van Bergen op Zoom zaterdagmiddag rond 12:15 uur beroofd van haar gouden ketting. Toen de bejaarde vrouw over straat liep stopte er plotseling een donkerblauwe auto van een onbekend merk naast haar. Uit de auto kwamen twee vrouwen die de weg vroegen aan het latere slachtoffer van de straatroof. Terwijl zij hen de gevraagde route uitlegde rukte één van de vrouwen plotseling een gouden ketting van de hals van het slachtoffer. Vervolgens stapten de twee vrouwen weer in de auto en gingen er vandoor.

De twee vrouwen hadden beiden een Slavisch uiterlijk en waren allebei ongeveer 25-30 jaar oud. Ze waren allebei ongeveer 1.60 meter lang en leken uiterlijk op elkaar. Ook hadden allebei de vrouwen een hoofddoek om. De auto waarin zij zaten betrof een wat ouder model en de kleur was donkerblauw.

De 85-jarige vrouw uit Bergen op Zoom is niet gewond geraakt als gevolg van de beroving. Wel was zij zeer ontdaan over het gebeuren en heeft zij aangifte gedaan bij de politie.

Laad meer Bergen op Zoom

Geef een reactie

Bekijk ook

Bergen op Zoom – Politie vindt vuurwapen in woning

De politie ontving zondag 28 mei informatie dat een man een woning aan de Karel Doormanstr…