Home Noord-Brabant Roosendaal Aanhoudingen wegens drugsbezit

Aanhoudingen wegens drugsbezit

In een brandgang in de Kardinaal van Rossumstraat werden maandag tegen 01.30 uur twee 18-jarige Roosendalers aangehouden. De twee reden vlug weg bij het zien van agenten in een dienstauto, maar de agenten zagen in een van de brandgangen het nog brandende achterlicht van de scooter. De mannen beweerden dat ze er vandoor gingen omdat ze beiden niet in het bezit waren van een rijbewijs.

Bij een nadere controle bleek echter dat in de buddyseat van de scooter een tas lag met daarin 17 gripzakjes gevuld met, in totaal 17 gram, hennep. De drugs zijn in beslag genomen en de mannen zijn aangehouden.

Laad meer Roosendaal

Geef een reactie

Bekijk ook

Roosendaal – Aangehouden voor vier strafbare feiten

Rond 23.05 uur zagen surveillerende agenten in de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal…