Home Noord-Brabant Breda Drie gewonden bij aanrijding in Gilze

Drie gewonden bij aanrijding in Gilze

Bij een verkeersongeval op de Langenbergseweg in Gilze raakten drie personen gewond. Het ongeluk gebeurde op maandagmiddag om 16.45 uur. Het ongeluk gebeurde toen een 26-jarige automobilist uit Gilze de Langenbergseweg overstak. Hij kwam met zijn blauwe bestelbus vanuit Spoelstraat. Hij verleende daarbij geen voorrang aan een groene Seat Leon die over de Langenbergseweg reed.

Bij het ongeval raakte de veroorzaker en twee personen in de aangereden auto gewond. In eerste aanleg was ook de Lifeliner (=traumahelikopter) gewaarschuwd maar die is uiteindelijk niet doorgekomen. Eén van de gewonden zat bekneld en is door de brandweer bevrijd. Drie ambulances brachten de drie slachtoffers over naar het ziekenhuis.

De veroorzaker, een 26-jarige man uit Gilze had vier gebroken ribben.  De aangereden auto werd bestuurd door een 30-jarige inwoner van Alphen. Hij klaagde over pijn aan zijn rechterknie, nek, hoofd en rechterheup. In zijn auto zaten drie passagiers, waarvan er eentje gewond raakte. Het letsel van de 19-jarige passagier (uit Ulicoten) is bij de politie niet bekend.

Verkeersongevalanalisten van de politie onderzochten de plaats van het ongeval naar sporen en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en de beschadigde voertuigen. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen en betrokkenen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. De Langenbergseweg werd tijdens de hulpverlening en het daaropvolgende onderzoek afgesloten voor het verkeer.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Drie aanhoudingen voor openlijk geweld Willem II – NAC

Gisteren en vandaag zijn drie mannen opgepakt voor openlijk geweld tijdens en na de wedstr…