Home Noord-Brabant Tilburg Fietsendieven in beeld op bewakingscamera

Fietsendieven in beeld op bewakingscamera

Drie jongens zijn opgepakt vanwege een inbraak in een berging aan de Mascagnistraat in Tilburg. Het trio werd herkend op beelden van bewakingscamera’s. De inbraak vond plaats in een flat aan de Mascagnistraat. Met een koevoet werd de berging van de flat opengebroken. Uit de berging verdwenen vervolgens drie fietsen, die in een andere berging werden neergezet. Dat alles was goed te zien op de camerabeelden van het bewakingssysteem van de flat. Deze camerabeelden werden door Wonen Breburg beschikbaar gesteld voor het opsporingsonderzoek.

Twee jongens (16 en 17 jaar) werden door de wijkagent herkend en maandag 25 maart 2013 gearresteerd. De derde verdachte (18) werd dinsdagochtend 2 april opgepakt. De gestolen fietsen zijn volgens het drietal kort na de diefstal doorverkocht.

 

Laad meer Tilburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Verdacht van meerdere inbraken in bestelauto’s

De politie onderzoekt hoeveel inbraken een verdachte heeft gepleegd. Op dit moment verdenk…