Home Sport Marvilde een maatje te groot voor ODC

Marvilde een maatje te groot voor ODC

De voorbereidingsperiode loopt op z’n einde en dus beginnen we aan het serieuze deel met de bekerwedstrijden. Voor Marvilde betekent dat spelen tegen ODC (thuis 25-8), Unitas’59 (thuis 27-8) en BLC (uit 31-8). Vandaag dus de wedstrijd tegen derdeklasser ODC uit Boxtel. Op voorhand hoor je als tweedeklasser te winnen, maar dat moet dan altijd nog maar gebeuren. Uiteindelijk had Marvilde geen moeilijke zondag middag.

De eerste minuten gingen gelijk op, met een licht veldoverwicht van Marvilde. In de 20e minuut kwam een aanval over de rechterkantdan uiteindelijk de ban gebroken en kwam Marvilde op voorsprong. Steven Cools gaf de bal aan de rechterkant diep op Max van Kollenburg. Max was sneller dan zijn tegenstander en gaf de bal bij de achterlijn terug op Tommy Boogers. Op de penaltystip plaatste Tommy de bal in de lange hoek, 1-0.

Een kwartier later smoorde een inzet van Ties Bazelmans in een kluwen van op een paar meter van het doel. Tommy van de lette goed op en kon eenvoudig de 2-0 intikken. Twee minuten voor de rust werd Tommy van de Wiel op de rand van het strafschopgebied aangespeeld door Tommy Boogers. Van de Wiel schoot de 3-0 in het doel. De wedstrijd was natuurlijk gespeeld en in de tweede helft mocht Marvilde de score rustig uitbouwen. In de 54e na veel schijven bij Tommy Boogers terecht. Hij gaf de bal op Sander Bertels die vanaf 11 meter de 4-0 binnen schoot. Twaalf minuten voor het einde was het slotakkoord voor Rick van den Bogaard. Max van Kollenburg stuurde Danny Das aan de rechterkant van het veld alleen op de keeper van ODC af. Danny gaf op het laatst breed op Rick die geen probleem had de bal in het lege doel te leggen, 5-0.

Dinsdag volgt de wedstrijd thuis tegen Unitas’59, die de 3e eerste wedstrijd gelijk speelde tegen BLC (1-1).