Home Noord-Brabant Kempen Jaarmarkt en circus te Steensel op zondag 14 april

Jaarmarkt en circus te Steensel op zondag 14 april

Op zondag 14 april zullen meer dan honderd kramen weer als een bont lint door Steensel staan. Er zijn weer vele nieuwtjes te koop bij de markthandelaren, van sieraden tot ter plaatse gerookte paling en van kleding tot hobby artikelen, te veel om op te noemen. Maar buiten een gezellige jaarmarkt heeft het St. Lucia Gilde er alles aan gedaan om het voor jong en oud weer tot een geslaagde dag te maken.

Dit jaar is circus Harlekino aanwezig tijdens de jaarmarkt. Het Brabantse Circus Harlekino van Peter Verberk presenteert ook dit jaar weer een totaal vernieuwde, internationale circusshow. Beleeft u gewaagde balansacrobatiek op de rola-rola met Gino en Johny Manfredo uit Duitsland, razendsnelle jongleurs en doldwaze clowns. En één van de hoogtepunten van de voorstelling is ongetwijfeld het optreden van Miss Rafaela uit België met een prachtige en grote groep wolfshonden! Het programma dat door spreekstalmeester Kevin van Geet aan elkaar wordt gepraat bevat verder nog tal van verassingen in de circuspiste. De spreekstalmeester zal tussen 11.00 uur en 17.00 uur deze artiesten voorstellen aan het hooggeëerde publiek tijdens de verschillende optredens.

Verder zullen diverse oude tractoren tentoongesteld worden. Ook kan er gekeken worden naar de oude brommers van Zundapp en Floret. Ook de alpaca’s zijn weer te bewonderen. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Zo staat er een draaimolen, zijn er mini-cars, kun je pony rijden en natuurlijk is er de bekende bungee trampoline.

Diverse standwerkers zijn aanwezig, in de volksmond ook wel de Toon Hermans van de markt genoemd, zij zullen alles in het werkstellen om de bezoekers over de streep te trekken om te kopen, dit is een lust voor het oor en een genot voor het oog. Tevens zijn er leuke terrasjes voor een natje en een hapje. Al bij al wordt het een gezellige jaarmarkt waar St. Lucia Gilde haar best voor doet. Deze is te bezoeken op zondag 14 april in het centrum van Steensel van 11.00 tot 17.00 uur. Entree is € 1.50 p.p. en kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar binnen. Met uw entreebewijs maakt U tevens kans om uitgeloot te worden voor een diner. Deze bonnen zijn beschikbaar gesteld door de plaatselijke horeca.

Laad meer Kempen

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …