Home Noord-Brabant Helmond Drietal aangehouden na diefstal bij drogisterij

Drietal aangehouden na diefstal bij drogisterij

De politie heeft woensdagmiddag rond 16.30 uur op de Oude Aa een 23-jarige man en twee vrouwen van 28 en 26 jaar uit Roemenië aangehouden. Het drietal wordt verdacht van een diefstal die kort daarvoor werd gepleegd bij een drogisterij aan de Elzaspassage. Surveillerende agenten zagen de mannelijke verdachte uit de passage rennen, gevolgd door een beveiliger van de drogisterij. Een onbekend gebleven omstander kon hem tackelen, waarop de man viel en agenten hem arresteerden. Twee vrouwen die ook betrokken zouden zijn bij de diefstal konden ter plaatse worden aangehouden. Bij de verdachten werden twee geprepareerde tassen aangetroffen met daarin voor ruim 1000 euro aan parfum. De politie onderzoekt de zaak verder en het drietal is daarom in verzekering gesteld.

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Winkeldiefstal met geweld – Veestraat – Helmond

Een brutale, gewelddadige diefstal van een tiental telefoon uit een winkel van T-Mobile in…