Home Noord-Brabant Helmond HEMA opent winkel in Mierlo

HEMA opent winkel in Mierlo

Aan de Margrietstraat 69 in Mierlo wordt woensdag aanstaande de nieuwste Nederlandse HEMA vestiging geopend. De winkel is bijna vijfhonderd vierkante meter groot en heeft een mooi assortiment aan HEMA producten. ‘In Mierlo kan de klant onder andere terecht voor kinderkleding, persoonlijke verzorging, huishoudartikelen, schrijfwaren, voorverpakte koek en snoep en vers gebak’, vertelt eigenaar W. Olde Hampsink, tevens eigenaar van Deurne.

‘Woensdag zullen wij onze deuren openen. Daar maken we natuurlijk een klein feestje van. Vanaf 9.00 uur zijn alle klanten welkom. Zolang de voorraad strekt krijgt iedere klant een gratis HEMA shopper, waarin alle aankopen gemakkelijk mee naar huis kunnen worden genomen’, aldus de heer Olde Hampsink. De winkel is van maandag tot en met donderdag van 09.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag heeft de winkel koopavond tot 21.00 uur.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …