Home Groningen Supporters SC Veendam zamelen geld in voor behoud club

Supporters SC Veendam zamelen geld in voor behoud club

Eerder werd al bekend gemaakt dat SC Veendam waarschijnlijk failliet zou worden verklaard. De club heeft van alles geprobeerd om de zaken op orde te krijgen, wat helaas niet is gelukt. Maandag hebben uiteindelijk ook de supporters vernomen dat SC Veendam failliet is verklaard, vanwege een schuld van 1,1 miljoen euro. Eerder dit jaar is AGOVV Apeldoorn ook al de dupe geworden van een faillisement. Niet alleen supporters, bestuursleden, vrijwilligers en spelers van SC Veendam zijn er kapot van, ook krijgt de club steun van voetballiefhebbers uit het hele land.

Er is nog een week de tijd om SV Veendam te helpen. Het zou niet alleen de Jupiler League maar ook de KNVB een slechte naam geven om voor de tweede keer dit jaar een club failliet te laten gaan. Supporters van Veendam zijn daarom een actie gestart om in een week tijd 1,1, miljoen bij elkaar te verzamelen en zo SC Veendam te redden van de ondergang. Een speciaal rekeningnummer is opengesteld om het geld te verzamelen: 1710.01.699. Indien het geld binnen een week bij elkaar kan worden gesprokkeld, blijft SC Veendam behouden voor het Nederlandse voetbal.

Laad meer Groningen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Groningen – Politie zoekt twee verdachten schietincident Bataviastraat Groningen

Op vrijdagavond 23 oktober komen er omstreeks 20:50 uur meerdere meldingen binnen. Bewoner…