Home Noord-Holland Amsterdam Basketbalshow Harlem Globetrotters in Amsterdam uitverkocht, nog enkele kaarten voor Den Bosch

Basketbalshow Harlem Globetrotters in Amsterdam uitverkocht, nog enkele kaarten voor Den Bosch

Foto (c) Bianca Meijer

Amerika’s bekendste basketbalteam blijft ongekend populair bij het Nederlandse publiek. Begin april geven de Harlem Globetrotters twee optredens in Nederland. De show op 5 april a.s. in de Sporthallen Zuid Amsterdam is uitverkocht en voor het basketbalspektakel op 4 april 2013 in De Maaspoort Sports & Events in Den Bosch zijn slechts nog enkele kaarten beschikbaar.        

De Harlem Globetrotters hebben de afgelopen jaren meerdere keren ons land aangedaan. Vorig jaar wisten de getalenteerde basketbalspelers al het Topsportcentrum Almere en Martiniplaza Groningen tot de nok toe te vullen en ook voor de komende shows in Den Bosch en Amsterdam is de belangstelling groot. Het ziet er naar uit dat in navolging van Amsterdam ook het optreden op 4 april a.s. in De Maaspoort Sports & Events, thuishaven van basketbalteam de EiffelTowers, zal uitverkopen. Aanvangstijden en ticketverkoopDe deuren van De Maaspoort Sports & Events Den Bosch (4 april) en Sporthallen Zuid Amsterdam (5 april) openen om 18.00 uur. Om 19.50 uur heet mascotte Globie het publiek welkom en om 20.00 uur betreden de Harlem Globetrotters de arena.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…