Home Noord-Brabant Helmond Info-avond bestemmingsplan Stiphout-Zuid op 21 maart

Info-avond bestemmingsplan Stiphout-Zuid op 21 maart

De gemeente nodigt belangstellenden uit voor een informatieavond over het bestemmingsplan Stiphout-Zuid. Het plan betreft het gebied tussen de Hortsedijk, Stilpot, Jan Ettenstraat, Leemkuilenweg, Vogelenzang en aan de zuidkant grenst het aan de Gasthuisstraat, Veedrift en Schootense Dreef. Op deze avond wil wethouder Stienen u graag over dit plan informeren.

Voor dit gebied heeft al eerder een bestemmingsplan ter inzage gelegen. Dit plan heeft geleid tot diverse reacties en het loskoppelen van de starterswoningen, die inmiddels aan de Hortsedijk worden gebouwd. Het aangepaste bestemmingsplan is nu zover gereed dat dit kan worden gepresenteerd.

De openbare informatiebijeenkomst is op:

Donderdag 21 maart 2013
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: ‘t Aambeeld, Dorpsstraat 38 (grote zaal)

Laad meer Helmond

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – Verlaten plaats ongeval Stationsstraat Helmond

Goed nieuws! Deze zaak is opgelost, de verdachte heeft zichzelf gemeld. Iedereen bedankt v…