Home Noord-Brabant Helmond Herstel wegdek Heeklaan

Herstel wegdek Heeklaan

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Heeklaan in Helmond. Op het gedeelte van de Heeklaan, voor de verkeerslichten bij de kruising met de Kanaaldijk, wordt het wegdek hersteld.  Dit geldt alleen voor de rijbaan vanaf Mierlo-Hout richting de Kanaaldijk. Op het genoemde gedeelte van de Heeklaan, dat is gelegen ter hoogte van het sportpark van HVV Helmond, is het wegdek in een dusdanig slechte staat, dat dit nu met voorrang hersteld moet worden. De schade is overigens niet veroorzaakt door de vorst.

Om het wegdek te kunnen herstellen, wordt de Heeklaan afgesloten tussen het kruispunt Houtsdonk en de Kanaaldijk. De afsluiting geldt alleen voor verkeer richting de Kanaaldijk. Verkeer richting Mierlo-Hout kan wel gewoon gebruik maken van de Heeklaan. De omleidingsroute loopt via de Brandevoortsedreef, Europaweg en Eikendreef. Dit wordt aangegeven met de gebruikelijke gele borden. Vanwege de werkzaamheden aan de Cortenbachstraat en Binnendongenstraat is het niet mogelijk om het verkeer om te leiden door Helmond West. Vandaar dat de omleidingsroute via de Brandevoortsedreef loopt.

Tijdens de werkzaamheden aan de Europaweg, die in april van start gaan, wordt de Heeklaan gebruikt als alternatieve route. Vandaar dat het wegdek hersteld dient te zijn, voordat het werk aan de Europaweg start.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Pinfraude met SumUp Nieuwveld Helmond

De identiteit van de verdachte in deze zaak is bekend. Lees verder …