Home Noord-Brabant Helmond Bouw hoek Markt/Veestraat feestelijk van start

Bouw hoek Markt/Veestraat feestelijk van start

Een van de meest potentierijke delen van het Helmondse centrum wordt compleet vernieuwd. De sloop van enkele panden op de hoek Markt/Veestraat is zo goed als klaar en dus kan er begonnen worden met de bouw.  Wethouder Peter Tielemans (Centrum) en directeur van WPM Groep, Ger Dings hebben op 7 maart 2013 het feestelijke startschot gegeven van de bouw.

De gemeente is –samen met diverse partners- druk bezig om de kwaliteit van het Helmondse centrum te verbeteren. Het doel is om de aantrekkelijkheid, de sfeer, het winkel- en woongenot verder te vergroten. Ook moet er meer beleving voor de bezoekers van het centrum komen. De nieuwbouw op de hoek Markt/Veestraat past perfect in deze kwaliteitsverbetering.

De nieuwbouw moet in de herfst van 2013 klaar zijn. Het nieuwe pand gaat onderdak bieden aan mode gerelateerde bedrijven. Open 32, Score en Bristol hebben al aangegeven er een winkel te gaan vestigen. Daarnaast is er nog ruimte voor één nieuwe onderneming.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Diefstal portemonnee – Brouwhorst – Helmond

Deze vrouw krijgt 2 weken de tijd om zich te melden bij de politie. Ze heeft op 21 oktober…