Home Noord-Brabant Eindhoven Uitreiking zwemdiploma A

Uitreiking zwemdiploma A

Foto (c) Marcel Hakvoort

Ouders met een minimuminkomen kunnen hun kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar gratis zwemlessen laten volgen. Net zo lang totdat zij hun zwemdiploma A hebben behaald. De gemeente wil namelijk dat álle Eindhovense kinderen ten minste hun zwemdiploma A halen. Maakten in 2012 nog tachtig kinderen gebruik van het aanbod van gratis wekelijkse zwemlessen, dit jaar staat de teller al op 250. Reden voor Lenie Scholten, wethouder Jeugd, Welzijn en Zorg, om op woensdag 26 juni om 17.15 uur de dan geslaagde diplomazwemmers in het Ir. Ottenbad in het zonnetje te zetten.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…