Home Noord-Brabant Eindhoven Gewonde man aangetroffen in berging aan de Boschdijk

Gewonde man aangetroffen in berging aan de Boschdijk

Zondagochtend kort voor 10.00 uur is een man in een berging van een appartementencomplex aan de Boschdijk aangetroffen. Hij lag op de grond en zijn hoofd was bebloed. De man is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij opgenomen op de intensive care-afdeling. Het gaat om een 40-jarige Eindhovenaar, die niet in het appartementencomplex woonde. De politie is een onderzoek begonnen en heeft onder meer een buurtonderzoek gehouden.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…