Home Gelderland Harderwijk Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

Een 19-jarige man uit Zeist is in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 april aangehouden in een horecagelegenheid aan de Flevoweg voor mishandeling. De 22-jarige aangever uit Utrecht liep bij de mishandeling diverse verwondingen in zijn gezicht op waarvoor hij zich moest laten behandelen in het ziekenhuis. De aangever was rond 1.00 uur samen met zijn vriendin in de horecagelegenheid. Toen zijn vriendin werd lastig gevallen door de verdachte sprak hij hem aan. Er ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer een glas in zijn gezicht gegooid kreeg en geslagen en gebeten werd. Hij liep daarbij diverse sneeën en wonden in zijn gezicht, hals en arm op. De verdachte kon door medewerkers van de horecagelegenheid worden aangehouden. Hij werd overgedragen aan de politie en is voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Harderwijk

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Politie zoekt getuigen poging gewelddadige beroving

Een 22-jarkige man raakte vrijdag 11 maart rond 13:40 betrokken bij een incident nabij Ame…