Home Noord-Brabant Eindhoven Nieuwe dierenshow ´Pico gaat op reis´ in Dierenrijk

Nieuwe dierenshow ´Pico gaat op reis´ in Dierenrijk

Dierenrijk opent de meivakantie zaterdag met de première van de vernieuwde dierenshow ‘Pico gaat op reis’. Pico, de aap mascotte van Dierenrijk, neemt tijdens zijn show bezoekers mee op reis en komt onderweg allerlei dieren tegen. Van ratten en fretten tot duiven en slakken. Aanwezigen kunnen heel dicht bij de dieren komen, terwijl Pico leuke weetjes over de dieren vertelt.

Volgens Martin van Hees, Parkmanager van Dierenrijk zorgt de nieuwe show voor nog meer interactie met het publiek. “We hebben de show uitgebreid met de vogelspin, het rendier, de slak en de wasbeerhond. Allemaal dieren waarover we leuke weetjes kunnen vertellen. Daarnaast maken de dierverzorgers vanaf nu gebruik van een minicamera zodat zij op een televisiescherm kunnen laten zien hoe harig de vogelspin bijvoorbeeld is. Daarmee brengen we de dieren nóg dichter bij onze bezoekers.” Op zaterdag 27 april vindt om 15:00 uur de première van de vernieuwde dierenshow ‘Pico gaat op reis’ plaats. Daarna is de show dagelijks te zien in het park.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – diverse locaties – Helmond

Deze man staat de rekening te plunderen van een 72-jarige mevrouw uit Helmond. Haar bankpa…