Home Noord-Brabant Eindhoven Opnieuw aanhoudingen voor geweld na PSV – Ajax

Opnieuw aanhoudingen voor geweld na PSV – Ajax

De politie heeft dinsdagochtend negen nieuwe aanhoudingen verricht voor openlijke geweldpleging na de voetbalwedstrijd PSV-Ajax op zondag 14 april. Het gaat om mannen in de leeftijd van 19 tot 45 jaar uit Eindhoven, Mierlo, Deurne en Veldhoven. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging tegen de politie. Na de wedstrijd werd de Mobiele Eenheid onder meer met stenen bekogeld, maar gelukkig raakte niemand gewond. De politie kwam de verdachten op het spoor na het bestuderen van de videobeelden die van het geweld zijn gemaakt. Kort na de wedstrijd werden al 16 personen aangehouden voor onder meer belediging, vernieling, baldadigheid en openlijke geweldpleging. Omdat het onderzoek nog loopt en de politie onder meer verder gaat met het bestuderen van de videobeelden, worden meerdere aanhoudingen niet uitgesloten.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Bankfraude – Dommelshei – Veldhoven

Deze man pleegt op 16 november 2022 pinfraude met de bankpas van een 86-jarige mevrouw op …