Home Gelderland Nijmegen Tweede verdachte mishandeling Oranjesingel aangehouden

Tweede verdachte mishandeling Oranjesingel aangehouden

Maandagavond is een tweede verdachte aangehouden voor de zware mishandeling op de Oranjesingel, gepleegd in de nacht van 14 op 15 september 2012. De verdachte is een 22-jarige man uit Nijmegen. Meerdere getuigen gaven naar aanleiding van camerabeelden van de mishandeling, uitgezonden bij Dossier GLD en Opsporing Verzocht, informatie. Na onderzoek leidde dat tot de identiteit van de 22-jarige.

Eerder hield de recherche al een 20-jarige man in deze zaak aan. Die verdachte is afgelopen vrijdag 19 april voorgeleid bij de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. De 22-jarige Nijmegenaar wordt nader gehoord en de recherche zet het onderzoek voort.

 

Laad meer Nijmegen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Lent – UPDATE Dode na geweldsincident in Lent

Dinsdagavond is er een persoon om het leven gekomen na een geweldsincident aan de Lentse W…