Home Noord-Brabant Eindhoven Agressieve man in bibliotheek aangehouden

Agressieve man in bibliotheek aangehouden

Een 48-jarige man uit Hilversum is vrijdagmiddag rond 15.45 uur in de bibliotheek aan de Emmasingel in Eindhoven aangehouden. Even daarvoor mishandelde hij een 27-jarige beveiligingsbeambte die hem wilde aanspreken. De reden hiervoor is dat de man vanwege een diefstal een ontzegging heeft om de bibliotheek te betreden.

De agressieve man sloeg de beveiligingsbeambte daarop direct in het gezicht, die hierdoor een zwelling in het gezicht opliep. Hierna ontstond er een worsteling en vielen ze op de grond. Een onbekend gebleven persoon heeft de beveiligingsbeambte nog geholpen om de agressieve man in bedwang te houden. De inmiddels gewaarschuwde politie was snel ter plaatse en kon de man inrekenen en overbrengen naar het politiebureau. Bij zijn aanhoudingen beledigde hij de agenten. Tegen de agressieve man wordt proces-verbaal opgemaakt voor mishandeling, lokaalvredebreuk en belediging. De beveiligingsbeambte heeft inmiddels aangifte gedaan.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…