Home Groningen Delfzijl Actiedag DNA-afname succesvol

Actiedag DNA-afname succesvol

Tijdens een actiedag van de parketpolitie zijn zaterdagochtend in de provincie Groningen 17 personen bezocht die nog DNA moesten afstaan. Het gaat hierbij om personen die in het verleden zijn veroordeeld voor een misdrijf en die zich niet op de reguliere DNA afnamedagen hebben gemeld. Voor veroordeelden die niet op een afnamedag verschijnen, wordt door het Openbaar Ministerie een bevel tot aanhouding afgegeven. Deze veroordeelden komen in het landelijk opsporingsysteem en worden ook thuis bezocht. Tijdens de actiedag zijn 17 personen thuis aangetroffen waar van hen DNA is afgenomen.

Laad meer Delfzijl

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Gezocht – Steekincident – Gedempte Zuiderdiep – Groningen

Op zondag 2 april wordt in Groningen een minderjarige jongen in zijn been gestoken. De ver…