Home Noord-Brabant Eindhoven Man overleden bij brand in Oirschot

Man overleden bij brand in Oirschot

Een 83-jarige man uit Oirschot is dinsdagavond overleden na een brand in zijn kamer in verzorgingstehuis Sint Joris. Bij de hulpdiensten kwam rond 18.35 uur de melding binnen van een brand in het verzorgingstehuis aan de St. Jorisstraat. De brand in de kamer was snel onder controle, maar de bewoner raakte zwaargewond. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis en overleed later aan zijn verwondingen. De bewoners van het verzorgingstehuis hoefden niet geëvacueerd te worden. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…