Home Noord-Brabant Eindhoven Bekende flessentrekker aangehouden

Bekende flessentrekker aangehouden

Na drie meldingen kort achter elkaar van eten en drinken zonder te betalen is zondagavond een 36-jarige inwoner uit Venray aangehouden. Er kwamen tussen 17 en 19.40 uur drie meldingen binnen van horecagelegenheden aan het Stationsplein in Eindhoven en de Dommelstraat dat een man eten en drinken zou nuttigen en dan niet zou betalen. In de derde gelegenheid hield men hem vast tot de politie arriveerde. Hij had toen al voor meer dan vijftig euro in totaal genuttigd. De man werd aangehouden, hij bleek dit de afgelopen tijd al tientallen keren gedaan te hebben. De man is aan het bureau ingesloten.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…