Home Noord-Brabant Eindhoven Man met mes gestoken in Nuenen

Man met mes gestoken in Nuenen

Een 27-jarige man uit Nuenen is zondagavond lichtgewond geraakt door een messteek tijdens een ruzie tussen enkele gezinsleden. De politie kreeg kort voor 19 uur een melding van een steekpartij in een woning aan de Bosweg. Toen de agenten de straat inreden werd het slachtoffer al met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Twee verdachten meldden zich kort daarna bij de politie, een 60-jarige vrouw uit Nuenen en een 27-jarige man uit Eindhoven. Deze zijn aangehouden en naar het bureau gebracht. De politie is directe en onderzoek gestart op de plaats van het delict. Ondertussen bleek in het ziekenhuis dat de wond minimaal was en dat het slachtoffer weer weg mocht. Ook hij is aangehouden voor zijn aandeel in de vechtpartij. De recherche onderzoekt het hele geval. Het drietal is aan het bureau in verzekering gesteld.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…