Home Noord-Brabant Eindhoven Rolls-Royce opent in Eindhoven enige Nederlandse dealershop

Rolls-Royce opent in Eindhoven enige Nederlandse dealershop

Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven vierde vrijdag de opening van de nieuwe thuisbasis van Rolls-Royce in Nederland. Het Nederlandse dealerbedrijf, onderdeel van Cito Motors, en de Britse fabrikant van luxe automobielen houden ter ere van dit bijzondere moment, een prestigieus evenement voor klanten en vrienden van het merk. Jolyon Nash, Sales en Marketing Director Rolls-Royce Motor Cars en lid van de Raad van Bestuur, zei: “De opening van de nieuwe dealer markeert het beginpunt van een nieuw tijdperk voor Rolls-Royce klanten in Nederland. De familie van Laarhoven, met hun schat aan ervaring in het luxe segment en hun bewezen staat van dienst, zijn de perfecte partij voor een gezonde en langdurige samenwerking.”

Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven en Cito Motors, over de samenwerking: “Rolls-Royce belichaamt individualiteit en luxe op een ultiem niveau. We zijn erg blij door Rolls-Royce Motor Cars aangesteld te zijn om als enige in Nederland dit exclusieve merk te mogen verkopen en onderhouden. De gedane investering in ons pand benadrukt ons vertrouwen in een duurzame relatie met Rolls-Royce.”

Tijdens de opening van de showroom geeft Rolls-Royce Bespoke Designer Alex Innes inzicht in het Bespoke-programma, de door de fabrikant geboden mogelijkheden om een Rolls-Royce verder te individualiseren buiten de optielijst om. Het programma laat het Nederlandse publiek zien hoe ‘design op maat’, vakmanschap en handwerk de verwachtingen van de meest veeleisende klanten ter wereld kunnen overtreffen. In 2012 werd bijna elke verkochte Phantom in Europa en meer dan driekwart van de Ghosts vervaardigd volgens het Bespoke-programma.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…