Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhovenaar geeft buschauffeur kopstoot

Eindhovenaar geeft buschauffeur kopstoot

De politie heeft zondagavond rond 20.30 uur een man van 39 jaar uit Eindhoven aangehouden omdat hij een kopstoot zou hebben gegeven aan een buschauffeur. De man zou zondag op de Keizersgracht op de weg hebben gestaan om een bus te laten stoppen. Omdat daar geen halte is, reed de chauffeur verder. De verdachte is vervolgens naar de busremise aan de Neckerspoel gegaan en wilde in de kantine verhaal halen bij de chauffeur. Een aantal medewerkers heeft de man naar buiten gewerkt, waarbij de verdachte een kopstoot gaf aan de 58-jarige medewerker. De verdachte is door de medewerkers vastgepakt totdat de gewaarschuwde politie arriveerde, die hem hebben aangehouden.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…