Home Gelderland Apeldoorn Aanhouding voor mishandeling na verkeersconflict A1

Aanhouding voor mishandeling na verkeersconflict A1

Maandagmorgen is een 25-jarige Apeldoorner in zijn woning aangehouden voor mishandeling op de A1. Zondagmiddag mishandelde hij daar, na een verkeersconflict (inhaalsituatie), een 24-jarige man uit Vianen. Nadat de beide auto’s, waarin zij richting Amersfoort reden, tot stilstand waren gekomen sloeg en trapte de Apeldoorner zijn slachtoffer meerdere keren. Ook de vriendin van het slachtoffer kreeg geen klap, vermoedelijk van de bijrijdster van de Apeldoorner. Toen meerdere medeweggebruikers stopten werd de mishandeling gestaakt. Naar het verkeersconflict en de mishandelingen wordt een nader onderzoek ingesteld.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …